top of page
3D mallinnus Indigovisio FHD.jpg

3D suunnittelu

Teemme koneensuunnittelua 3D mallinnusohjelmisto Solidworksilla teollisuuden tarpeisiin ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Suunnittelemme sekä yksittäisiä tuotteita että räätälöitäviä sarjatuotteita.

Järjestämme myös täyden palvelun valmistusta alihankintaketjumme kautta. Esimerkiksi vaativat CNC-koneistukset syntyvät kätevästi pitkäaikasen yhteistyökumppanimme Kauniston koneistamo Oy:n kautta.

Suunnittelussa syntyviä 3D malleja voidaan helposti hyödyntää suoraan tuotevisualisointiin ja pienin muokkauksin myös lujuuslaskentaan. Teemme myös itse näitä molempia.

Olemme huomanneet että siirtymä 2D suunnittelusta 3D suunnitteluun ei aina ole helppoa. Siksi tarjoamme myös tuotetiedon siirtämispalvelua 2D muodosta 3D aikaan, jotta yrityksenne kilpailukyky vastaa nykyajan vaatimuksia.

Suunnittelu: Services

Tutustu suunnittelu projekteihimme

180708 Ohjainpaneeli yleiskuva 1.jpg

Paneelielementtien koontipöytä

S.T.Ritvanen Oy

3D mallinnus viljanpuhdistimen uusiminen

Viljanpuhdistimen uusiminen

Suomen Viljava

Ajolinjat 3D - 2 www.jpg

Ajolinjojen tarkastelu

Piikkio Works Oy

Suunnittelu: Projects
Viljalastaimen jarrun simulaatio.jpg

Lujuuslaskenta

Teemme koneiden ja teräsrakenteiden staattista lujuuslaskentaa FEM-menetelmällä, Solidworks ohjelmistolla. Lujuuslaskennan avulla rakenteet voidaan optimoida tarpeen mukaan esimerkiksi mahdollisimman kevyiksi ja edullisiksi valmistaa.

Suunnittelu: Welcome
bottom of page